R

smv:digital
godkendt rådgiver

Robotic Process Automation

Softwarerobotter

Skal vi hjælpe dig med softwarerobotter?

Softwarerobotter (RPA eller Robotic Process Automation) har vundet indpas i virksomhederne og med god grund. Vi tilbyder rådgivning og udvikling af softwarerobotter.

Brug softwarerobotter til at frigøre medarbejdere fra rutineprægede administrative opgaver, så de i stedet kan fokusere på mere værdiskabende og inspirerende aktiviteter som kræver et menneske. Ofte viser det sig, at de fleste virksomheder har store potentialer ved at tage RPA i brug.

Hvad er Robotic Process Automation?

Robotic Process Automation, RPA eller på dansk en softwarerobot er kort og godt et stykke software som opsættes til at kopiere rutineprægede arbejdsgange på computeren; klik for klik. En softwarerobot kan med andre ord siges at være en avanceret makro. Softwaren er designet til at automatisere de trivielle forretningsprocesser der sker på computeren.

Fordele ved brug af Robotic Process Automation:

  • Reducerede omkostninger
  • Skalerbarhed
  • Kortere procestid
  • Færre menneskelige fejl

Hvad kan RPA hjælpe med?

Robotic Process Automation robotter kan hjælpe med alt lige fra del-opgaver til hele forretningsprocesser, men som tommelfingerregel skal opgaverne være regelbaseret og tilbagevendende.

Et eksempel på en arbejdsopgave som en softwarerobot kan hjælpe med er flytning/kopiering af data fra et system til et andet – f.eks. en PDF formular til Excel, CRM eller lignende.

RPA software fra UiPath

Vi benytter UiPath

UiPath har udviklet et helt økosystem omkring RPA softwarerobotter og benyttes af en række af verdens førende virksomheder. Softwaren fås både i en gratis Community udgave samt i licens version.

Kom godt i gang med RPA softwarerobotter

Det er vigtigt at få kortlagt de relevante arbejdsprocesser før arbejdet med opsætning af softwarerobotterne går i gang. Processen i vores rådgivning omfatter derfor de følgende fem trin. På den måde sikres det, at der udvikles solide fejlfri Robotic Process Automation robotter, som giver maksimal værdi til jeres virksomhed.

  • Identificer og vurder relevante arbejdsprocesser
  • Kortlægning af arbejdsproces (process mapping)
  • Konfigurering af RPA robot
  • Test og verificering af RPA robot
  • Igangsætning og validering af udbytte

Har du behov for assistance eller et uforpligtende inspirationsmøde, er du velkommen til at kontakte os.