Microsoft Power Automate

Kontorrobotter

FORDELE VED EN RPA ROBOT 

Personuafhængighed

}

Arbejder 24/7

Kortere procestid

Færre fejl

Kontorrobotter (Robotic Process Automation eller blot RPA) har vundet indpas i mange virksomheder og med god grund. Vi tilbyder rådgivning og udvikling af kontorrobotter.

Brug softwarerobotter til at frigøre medarbejdere fra rutineprægede administrative opgaver, så de i stedet kan fokusere på mere værdiskabende og inspirerende aktiviteter som kræver et menneske. Ofte viser det sig, at de fleste virksomheder har store potentialer ved at tage RPA i brug.

Hvad er en RPA Robot?

Robotic Process Automation, RPA eller på dansk en kontorrobot er kort og godt et stykke software som opsættes til at kopiere rutineprægede arbejdsgange på computeren; klik for klik. En RPA robot kan med andre ord siges at være en avanceret makro. Softwaren er designet til at automatisere de trivielle forretningsprocesser der sker på computeren.

Fordele ved brug af Robotic Process Automation:

  • Reducerede omkostninger
  • Skalerbarhed
  • Kortere procestid
  • Færre menneskelige fejl

Hvad kan RPA hjælpe med?

Robotic Process Automation robotter kan hjælpe med alt lige fra del-opgaver til hele forretningsprocesser, men som tommelfingerregel skal opgaverne være regelbaseret og tilbagevendende.

Et eksempel på en arbejdsopgave som en softwarerobot kan hjælpe med er flytning/kopiering af data fra et system til et andet – f.eks. en PDF formular til Excel, CRM eller lignende.

SOFTWARE VI BENYTTER 

Microsoft Power Automate

Efter opkøbet af Softomotive er WinAutomation nu en integreret del af Microsoft Power Automate platformen. Da Microsoft 365 værktøjerne er tæt integreret vil Microsoft Power Automate være det naturlige valg for mange virksomheder.

KOM GODT I GANG

Udviklingsprocessen af en RPA Robot

Det er vigtigt at få kortlagt de relevante arbejdsprocesser før arbejdet med opsætning af kontorrobotterne går i gang. Processen i vores rådgivning omfatter derfor de følgende fem trin. På den måde sikres det, at der udvikles solide fejlfri RPA robotter, som giver maksimal værdi til jeres virksomhed.

  • Identificer og vurder relevante arbejdsprocesser
  • Kortlægning af arbejdsproces (process mapping)
  • Konfigurering af RPA robot
  • Test og verificering af RPA robot
  • Igangsætning og validering af udbytte

Kontaktformular