SEO bureau i Vejle

Search marketing handler om at tiltrække potentielle kunder fra søgemaskiner som Google, der allerede aktivt søger efter det du netop sælger.

Klar til at booste din trafik? Kontakt os i dag!

Ønsker du at forbedre din synlighed på søgemaskiner og få flere kunder? Search marketing er vejen at gå. Vi kan hjælpe dig med at optimere din hjemmeside for bedre placering i søgemaskinerne og skabe målrettede Google Ads-kampagner, der giver resultater. Derudover kan vi oprette Google Shopping-kampagner for at fremvise dine produkter i det bedste lys.

Søgemaskineoptimering (SEO)

SEO, eller søgemaskineoptimering, er processen med at forbedre synligheden og rangeringen af et websted eller en webside på søgemaskineresultatsider (SERP'er). SEO kan involvere at optimere indholdet på en hjemmeside, sikre at hjemmesidens struktur er effektiv og sørge for at søgeord bliver brugt strategisk på hele siden.

SEO er vigtigt, fordi det kan hjælpe dit websted med at rangere højere på søgemaskinens resultatsider, hvilket betyder, at flere mennesker vil se din hjemmeside, når de søger efter relaterede termer. Og jo højere dit websted rangerer, jo mere sandsynligt er det, at folk klikker sig videre til dit websted. Plus, god SEO kan hjælpe dig med at tiltrække flere kvalificerede leads fra potentielle kunder, som allerede er interesserede i det, du har at tilbyde.

Vi tror ikke på standard SEO-pakker, men designer en handlingsplan, der passer til din virksomhed.

Vores framework: Sådan arbejder vi med SEO

Teknisk analyse

Det er vigtigt at Google kan finde, crawle og forstå opbygningen af dit website og indhold. Dette sikrer du ved at din side er bygget teknisk korrekt og overholder Googles retningslinjer.

Formålet med den tekniske analyse er at de identificere fejl og muligheder på dit website - som hvis løst - kan øge virksomhedens synlighed på Google og derved antallet af besøgende.

Den tekniske analyse er en manuel gennemgang baseret på vores egen gennemarbejdede tjekliste indeholdende:

  • Døde links

  • Mobilvenlighed

  • Hastighed

  • Canonical og duplikeret indhold

  • ... og mange flere

Søgeordsanalyse

I vores søgeordsanaluse identificerer vi alle de relevante søgninger der foretages inden for dit forretningsområde, grupperer dem i temaer og efter søgehensigt.

Ved hjælp af en række værktøjer finder vi de forventede antal månedlige søgninger efter hvert ord og laver en potentialeberegning - med andre ord; hvor mange besøgende kan du forvente.

Konkurrentanalyse

SEO handler om at give bedre svar end sine konkurrenter. Derfor analyserer vi også dine konkurrenters website og arbejde med SEO, for at kunne vurdere hvilken indsats der skal til for at rangere højere end dem.

Vores konkurrentanalyse giver et hurtigt overblik over hvilke parametre dine konkurrenter klarer sig bedre, og hvad der skal til for at slå dem.

Indholdsanalyse

Til sidst analysere vi indholdet og strukturopbygning for at kunne komme med forslag til forbedringer.

Søger du en SEO sparringspartner, som er med på sidelinjen?

Du ønsker at stå på egne ben, når det kommer til eksekvering af jeres SEO indsatser, men har ikke helt den tilbundsgående know-how der skal til. Det er faktisk vores foretrukne setup!

Vi hjælper dig løbende med at:

  • definere opgaverne

  • overvåge udviklingen

  • holde dig ajour med de nyeste trends

Ofte stillede spørgsmål om SEO

Hvad er SEO?

Søgemaskineoptimering - eller kort SEO – handler om at opnå relevante generiske placeringer på søgemaskiner som driver trafik og konverteringer. Groft opdelt så består SEO af følgende 4 elementer; teknik, indhold, brugeradfærd og links.

Hvad koster SEO i Vejle?

Det er svært at give et konkret svar på hvad SEO koster. Søgemaskineoptimering er ikke en eksakt videnskab, og omfanget af analyser og eksekvering afhænger af din virksomhed og branche.

Men én ting er sikkert, her hos os fakturerer vi kun for forbrugt tid - ingen abonnementer.

Hvor lang tid går der før jeg ser en effekt af SEO?

Jo mere fokus du har på din SEO strategi, jo hurtigere vil du se resultater. Men der vil som minimum gå 3 måneder før du ser en effekt, men tilgengæld vil du kunne høste værdi de efterfølgende år.