Marketing Teknologi

Mange virksomheder kæmper for at holde trit med den nyeste marketingteknologi. Det kan være svært at vide, hvilke værktøjer der er værd at investere i, og hvilke der giver mest værdi. Som digital rådgiver kan jeg hjælpe dig med at vurdere dine muligheder og komme med anbefalinger, der vil hjælpe dig med at vækste din virksomhed.

Hvad er Marketing Teknologi

Begrebet Marketing Teknologi – eller kort MarTech – dækker over digitale værktøjer som kan bruges til at opnå målsætningerne for marketingafdelingen. Det kan for eksempel være værktøjer til e-mail, CRM, A/B split-test, automatisering og dataanalyse. Udbuddet af disse digitale værktøjer er eksploderet de sidste 10 år, og det kan derfor være svært både at navigere i og vælge de korrekte løsninger som reelt skaber værdi for jeres virksomhed.

Den samlede mængde af digitale marketing værktøjer kaldes jeres marketing teknologi stack. Vi hjælper jer med at sammensætte den optimale stack for netop jer hvor værktøjerne taler sammen.

Kontorrobotter kan frigøre tid

Kontakt os for en uforpligtende snak

Så kan vi tage en kop kaffe og en snak omkring jeres situation, udfordringer og hvordan vi sammen kan skabe værdi for jer og jeres kunder.

Lad os snakke

VI SKABER SALGSKLARE B2B LEADS MED DIGITAL MARKETING

I din virksomhed er det vigtigt at fokusere på nye leads – for nye leads er potentielt nye kunder, og nye kunder betyder salg og vækst i din forretning! Hos Digitised bygger vi kraftfulde automatiske marketingsystemer og effektive salgstragte gennem værdiskabende indhold, leadgenerering og automation.

Er I klar til at tage jeres digitale markedsføring til et nyt niveau? Vi er klar til at hjælpe jer med det. Et veludført digital marketing setup sikrer identificerbare leads, som ledes videre i processen for til sidst at ende som salgsklare leads, der konverteres til kunder.

Tager hånd om hele processen

I fællesskab med jer planlægger og udvikler vi en digital markedsføringsstrategi, som matcher både jeres budget og mål.

Vi tager os gerne af SEO, Google Ads, content marketing, sociale medier og e-mail marketing, som alt sammen er medvirkende til at tiltrække potentielle leads og lede salgsklare leads tilbage til jer. Det er vigtigt at være til stede allerede fra dine potentielle kunders indledende markedsafdækning, da stort set alle købsrejser starter på en søgemaskine som Google.

Vi sikrer kvalitetsindhold der tiltrækker potentielle kunder, som møder dem der hvor de er i købsprocessen. Her modner vi de potentielle kunder, varmer dem op og tildeler dem point, og skaber herfra langvarige kunderelationer gennem marketing automation.

digital lead generering

Få leads gennem salgstragten

Forløbet kan anskues som en tragt – fra et lead stifter bekendtskab med virksomheden og til at ende som betalende kunde. Vi hjælper med at skabe interesse fra målgruppen, hvorefter potentielle leads opsamles. Disse leads modtager automatiseret målrettet indhold tilpasset deres stadie i kunderejsen, og de scorer point på baggrund af deres adfærd og interesse – udviser de interesse og købssignaler, betragtes de endeligt som et slagsklar lead, og ledes direkte til jeres salgsafdeling.

Skal vi hjælpe jer i gang med B2B lead generation?

ActiveCampaign Partner