Marketing teknologi.

Virksomheder kæmper for at holde trit med den nyeste marketingteknologi. Det er svært at vide, hvilke værktøjer der er værd at investere i, og hvilke der giver mest værdi. Vi hjælper med at vurdere dine muligheder og komme med anbefalinger, der vil hjælpe dig med at vækste din virksomhed.

Ingen virksomhed kan overleve uden markedsføring. Problemet er, at markedsføring er en kompleks og tidskrævende proces. Det er svært at følge med i de nyeste trends, og endnu sværere at lave effektive marketingkampagner, der når ud til din målgruppe. Det er her marketingteknologi kommer ind i billedet.

Hos digitised hjælper vi virksomheder med at automatisere deres marketingindsats ved hjælp af de nyeste værktøjer og teknologier. Vi hjælper dig med at vælge de rigtige værktøjer, forbinde dem med dine eksisterende systemer og udnytte marketingautomatisering. Lad os hjælpe dig med at tage din markedsføring til næste niveau!

Vi hjælper med

Hvad er Marketing Teknologi?

Begrebet Marketing Teknologi – eller kort MarTech – dækker over digitale værktøjer som kan bruges til at opnå målsætningerne for marketingafdelingen. Det kan for eksempel være værktøjer til e-mail, CRM, A/B split-test, automatisering og dataanalyse. Udbuddet af disse digitale værktøjer er eksploderet de sidste 10 år, og det kan derfor være svært både at navigere i og vælge de korrekte løsninger som reelt skaber værdi for jeres virksomhed.

Vi hjælper dig med at automatisere din markedsføring

Hvis du er klar til at tage din markedsføring til næste niveau, så kontakt os i dag, og lad os vise dig, hvordan marketing automation kan hjælpe din virksomhed med at få succes. Vi hjælper dig med at vælge de rigtige værktøjer, forbinde dem med dine eksisterende systemer og udnytte dem med marketingautomatisering.

  • Få mere gjort på kortere tid

  • Skaler dine marketingoperationer med lethed

  • Få en konkurrencefordel

Lad os hjælpe dig med at tage din markedsføring til næste niveau!