Rådgivning & sparring.

Kom rigtigt i gang med digitaliseringen i din forretning og udnyt de konkurrencefordele den digitale transformation giver.

Strategi i en digital verden

Digital transformation er blevet et vigtigt emne for virksomheder på tværs af brancher. Derfor er det vigtigt at sikre, at din organisation også er rustet til at drage fordel af de digitale muligheder. Med over 15 års erfaring inden for digital transformation og digitalisering kan vi give den indsigt og support, der er nødvendig for at gøre dine digitale ambitioner til virkelighed. Fra marketing og salg, IT til HR og økonomi kan vi hjælpe dig med at automatisere processer, optimere ydeevnen og bedre engagere dig med dine kunder gennem teknologiens kraft. Med vores rådgivning kan du strømline driften, forbedre effektiviteten og høste fordelene ved digital transformation.

Digital transformation er ikke en engangsbegivenhed. Det er en kontinuerlig rejse, der kræver langsigtet engagement og strategisk tænkning. Hos Digitised forstår vi dette og er her for at støtte dig hele vejen. Vi tilbyder et omfattende udvalg af ydelser, der kan hjælpe dig med at automatisere processer, optimere ydeevnen og bedre engagere dig med dine kunder.

Hvis du er klar til at drage fordel af de digitale muligheder, er vi her for at hjælpe. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med digital strategi.

De 4 drivkræfter bag digital transformation

Disse fire områder er vigtige at tage stilling til, når der skal lægges en strategi til den digitale verden vi i dag lever i.

Cloud

Cloud computing er computertjenester – inklusive servere, storage, databaser, netværk, software, analyser og intelligens – over internettet "cloud" for at tilbyde hurtigere innovation, fleksible ressourcer og stordriftsfordele.

Big Data

Meget store datasæt, der kan analyseres via computer for at afsløre mønstre, tendenser og associationer, især relateret til menneskelig adfærd og interaktioner.

IOT: Internet of Things

Internet of Things (IoT) beskriver netværket af fysiske objekter - "ting" - der er indlejret med sensorer, software og andre teknologier med det formål at forbinde og udveksle data med andre enheder og systemer over internettet.

AI: Kunstig intelligens

Artificial Intelligence (AI) er den gren af datalogi, der lægger vægt på udviklingen af intelligensmaskiner, der tænker og arbejder som mennesker. Eksempelvis talegenkendelse, problemløsning, læring og planlægning.

Hjælp til etablering af e-handel

Vi hjælper dig med at komme godt i gang med e-handel gennem uvildig rådgivning. E-handel kommer i mange skikkelser; B2C, B2B, abonnementsbaseret eller gennem globale markedspladser - men fælles for dem alle er, at e-handel har indflydelse på mange forskellige processer og systemer i din virksomhed.

Har du brug for en e-commerce konsulent eller en uvildig projektleder til dit projekt, så lad os tage en uforpligtende snak.