Kontorrobotter

Vi automatiserer jeres digitale processer med RPA kontorrobotter så I kan frigøre tid, reducere omkostninger og øge produktiviteten. Kontorrobotter har en kort implementeringstid og giver en hurtig tilbagebetaling af jeres investering.

Hvis du leder efter en måde at automatisere jeres kedelige og tidskrævende gentagne opgaver, er kontorrobotter (RPA) svaret. Kontorrobotter er standardsoftware, der kan konfigureres til at efterligne en brugers handlinger på en computer.

I sin kerne handler RPA om at automatisere manuelle processer for at forbedre effektiviteten og produktiviteten. Men det er også meget mere end det. RPA kan hjælpe dig med at frigøre dit teams tid, så de kan fokusere på arbejde af højere værdi, yde bedre kundeservice og endda forbedre overholdelse af regler.

Uanset om du lige er begyndt at udforske RPA, eller du er klar til at implementere en løsning, kan vi hjælpe. Vi tilbyder et komplet udvalg af RPA-tjenester, fra vurdering og planlægning til implementering og support.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at tage din virksomhed til næste niveau med en kontorrobot.

Standard software til kontorrobotter

Vi laver automatiseringer i - og er certificerede i -de i følge Gartner markedsledende løsninger indenfor Robotic Process Automation.

 • Microsoft Power Automate Desktop: Da Microsoft 365 værktøjerne er tæt integreret, vil Microsoft Power Automate være det naturlige valg for mange små og mellemstore virksomheder i Danmark.

 • UiPath: Det perfekte valg til de mere komplekse automatiseringer.

Vores framework: Vejen til en kontorrobot

Vores proces til automatisering af jeres manuelle processer sikrer stabile og rentable kontorrobotter. Et RPA projekt med os vil gå gennem de følgende 5 trin.

Identifikation af potentielle processer

Det første trin i vores framework er at få identificeret jeres relevante manuelle processer og tilhørende systemer og tidsforbruget estimeres.

Prioritering af processer

På baggrund af de den forventede besparelse og kompleksitet af identificerede manuelle arbejdsprocesser laves en prioritering.

Vi fokuserer ofte på de lavest hængende frugter, så kontorrobotterne kan give værdi hurtigst muligt.

Procesbeskrivelse

Den eller de prioriterede arbejdsprocesser beskrives og kortlægges herefter klik for klik ved hjælp af flow-diagrammer og video, så det er helt klart for udvikleren hvad der skal ske.

Implementering

Adgang til systemer etableres, software installeres og kontorrobotten konfigureres og testes inden endelig igangsætning.

Support af dine kontorrobotter

Med udgangspunkt i dit behov kan vi indgå en support-aftale baseret på hyppigheden af kørsler og vigtigheden heraf. Supporten kan indebære den daglige drift, optimering af eksisterende processer eller ad hoc opsætning af nye automatiseringer.

Support udføres som udgangspunkt via fjernopkobling. Kontakt os for at høre mere!

Ofte stillede spørgsmål omkring kontorrobotter

Kan jeg få tilskud gennem SMV:digital eller SMV:pro?

Vi er godkendte rådgivere hos SMV:Digital og kan derfor tilbyde sparring til at identificere og beskrive det helt rigtige RPA projekt for dig.

Giv os et ring eller skriv en besked. Så kan vi sammen påbegynde processen.

Hvad er Robotic Process Automation?

Robotic Process Automation (RPA) er en softwareteknologi, der gør det muligt for medarbejdere at konfigurere kontorrobotter til at automatisere gentagne opgaver. RPA kan hjælpe organisationer med at forbedre effektiviteten og produktiviteten ved at automatisere manuelle processer.

Foruden at kunne benytte den ’normale’ brugergrænseflade, som vi mennesker arbejder med, kan RPA-software også gå bag om brugergrænsefladen og interagere med programmer gennem for eksempel API’er. Dette gør RPA-software ekstremt fleksibel og gør den i stand til at automatisere forretningsprocesser med komplekse logikker, der spænder over flere systemer.

Hvad kan en kontorrobot hjælpe med?

Kontorrobotter kan hjælpe med alt lige fra del-opgaver til hele forretningsprocesser, men som tommelfingerregel skal opgaverne være regelbaseret og tilbagevendende.

RPA kan bruges for eksempel bruges dataindtastning, datamining og applikationstest. Det kan også bruges til at behandle fakturaer, administrere kunderegistreringer og generere rapporter.

Andre eksempler kan være:

 • Overvågning af konkurrenters priser

 • Flytning af data fra et system til et andet – f.eks. PDF til Excel, CRM eller lignende.

 • Ordreindtastning

 • Daglig opdatering af rapportering

 • Berigelse af kontakter i CRM

 • Håndtering af reklamationsformularer

 • Automatiske debitorliste

Hvorfor bruge RPA?

Der er en række grunde til, at du måske vil overveje at bruge robotprocesautomatisering. Nogle af de mest almindelige årsager omfatter:

 • At forbedre effektiviteten og produktiviteten ved at automatisere manuelle processer

 • At frigøre teammedlemmers tid, så de kan fokusere på arbejde af højere værdi

 • At yde bedre kundeservice

 • Blive personuafhængighed

 • Skalerbarhed – kan arbejde 24/7/365

 • Færre fejl og kortere procestid

Når du overvejer RPA, er det vigtigt at huske på, at RPA ikke er en erstatning for mennesker. Det er snarere designet til at supplere menneskelige medarbejdere ved at påtage sig gentagne og tidskrævende opgaver, så medarbejderne kan fokusere på mere strategisk arbejde.

Hvad koster en kontorrobot?

Prisen for en kontorrobot er en kombination af software + konfiguration + support